9. mai 2010

Puter i brunt

Jeg har jo for litt siden sydd nytt pledd til båten. Duk også faktisk. Det neste som gjenstod var to puter som jeg kan ha i ryggen når jeg “sløver’n” med en bok eller et håndarbeide. Putene er sydd av restene fra teppet. På baksiden har jeg satt inn glidelås, for det hender de får seg en sjøsprøyt (hvis jeg glemmer å lukke kalesjen) så de må kunne taes av lett.
IMG_0986
Img_0987
Img_0989
Jeg titter av og til innom interiørblogger, så jeg har jo skjønt at jeg må ta bilde av putene i “sitt rette element.” Her er derfor bilder av pledd, puter og duk i båten. Slettes ikke så verst om jeg skal si det selv!
Img_1018
Img_1019

4 kommentarer:

Marita sa...

Dette ble da skikkelig flott! Nå er det bare å kose seg på bøljan blå!

merete sa...

Ikke verst??? Veldig bra vil jeg si!
Nå blir det kjøpt buandspose, ja :-)

Jeg vil fortsatt surfe og se på tv, - men det er mer den tiden jeg egentlig sitter å "kjeder" meg foran tv fordi heg sitter så godt i sofaen, eller ikke "finner" noe på nettet og også der ikke "gidder" å gå på andre saker. Det er den tiden jeg vil ha til mer kreativt/ fornuftig bruk. Da må jeg ha noe spennende å lokke med, og hva skal nå det være???

Dårlig samvittighet har jeg blitt for gammel til, du har så rett der!

Liv Nora sa...

Så flott !! Dette blir til mye glede når båtsesongen tar til !

Anonym sa...

Så fint alt ble i båten!! Putene ble så fine. Fint er det jo at når du er i gang, så bruk opp restene fra teppet til annet og
:-) Lekkert ble det iallefall!!