16. mai 2010

En rød heklet vest

Nå synes jeg at jeg har vært flink. Jeg er ferdig med vesten som jeg startet å hekle på i januar. Ikke dårlig til å være meg, men etter en del års opphold var det gøy å hekle igjen. Vesten har jeg heklet i et bomull/akryl garn som heter Tilda.


IMG_0991a


Jeg ville ha litt store røde knapper på, med det viste seg å ikke være lett å få tak i. Jeg tittet i min knappeeske, i moren min sin knappeeske (men der var det jo ikke så mye igjen, for der har jeg vært før) og jeg fikk andre til å titte i sine gjemmer, men 3 røde store knapper var ikke lett å oppdrive.
Butikkene i byen hadde masse flotte, store knapper, men de var ikke røde. Så, idet jeg skulle til å gå ut av den aller siste butikken, sier damen at hun har jo sånne til å lage knapper av garn……. Det ble redningen. Det er flate plastikrundinger med hull i, så jeg kunne tre garnet akkurat på den måten jeg ville.IMG_0990a IMG_0990b 
IMG_0991


De ble kjempefine på vesten. Sånn ser den ut. Litt vanskelig å vise når man tar den på seg sånn i full fart i glede over å ha blitt ferdig.  :)


IMG_0995IMG_0996

7 kommentarer:

Ann Tove sa...

Kjempefin vest du har hekla. Og det med å lage knappar sjølv var lurt, då får du akkurat samme farge.
God 17 mai :)

Min Verden sa...

Hei du - nå er det lenge siden :) Vesten ble skikkelig fin og med de knappene! Visste ikke slike eksisterte engang jeg.

Anonym sa...

Så fin den vesten ble!!! Så morsomt at du fant en løsning med de knappene - de ble jo kjempefine :-) Visste heller ikke at slike knapper eksisterte.....Ha en fin 17.mai ;D

elle-melle sa...

Kjempefin vest! og de knappene var midt i blinken!
Jeg har aldri sett slike knapper før, takk for det tipset - det var superlurt.

kjersti m sa...

Så nydelig vest også så smarte knapper - de har jeg aldri sett før. Mye arbeid med vesten, regner jeg med - men sikkert verdt det når resultatet ble så flott :o)

Marita sa...

De knappene ble jo perfekte til den flotte vesten! Godt jobba - den kler deg :)

Linda sa...

De knappen ble jo kjempe fine:)