2. mai 2010

Har hatt besøk i natt

Jasså, så blomstene mine vil dere ikke ha? 

Hvorfor kan ikke de stå igjen i bedet mitt da?  

Dere må gjerne spise bladene, bare jeg får nyte blomstene!!!


10 kommentarer:

krepsemor sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
krepsemor sa...

Huffda! Jeg føler med deg! Er det rådyr eller hjort? Her er det hjorten som herjer, men mine tulipaner er ikke kommet like langt som dine. Håpet er at innen den tid, finnr de nok mat i utmarken!

Her er noe du kan prøve:
2 liter vann
3 korker salmiakk
2 dl blodmel

Biter av oasis dyppes i blandingen, stikkes på blomsterpinner der du ikke vil ha rådyr/hjort!

Lykke til!

elle-melle sa...

Å NEI!!!!
Nå har du hatt skikkelig uhøflige gjester og jeg føler med deg for de har vært her også tidliger - her spiste de knopper og røsket løk opp av jorden i samme slengen - akkurat som hos deg.
Jeg ville gi deg det samme tipset som krepsemor for det vet jeg virker. Jeg hadde bare ikke fått ut blodmelet mitt før de kom. Nå er det på plass og ingen rådyr har vært her etter det. Bank i bordet!!!
Bare husk at effekten taper seg etter et par uker i godt vær, ved regn noe fortere. Da må du bare etterdyppe oasisien i blodmelssuppa på nytt. Det ser kanskje ikke så overvettes pent ut med slike pinner i hagen, men halvspiste tulipaner er heller ikke pent.
Jeg går for tiden å ruger på ideer på hvordan man kan gjøre disse duftpinnene litt penere å se på, men har ikke kommet på en god løsning ennå. Håper jeg - eller andre har noen krative løsninger på det.

Og så håper jeg de ikke tok alt i din hage!

Hilde sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så irriterende - det hjelper også å plante påskeliljer mellom tulipanene for de er giftige og spises ikke - jeg lever i håpet om at mine får stå i fred - i fjor tok de alle roseknuppene mine....
HIlde

annemariesquilt sa...

Uff da ;-((

Anonym sa...

Uff, det var leit ;-( Ikke noe kjekt å våkne opp til det synet... Jeg har hørt at man kan ha løk i bedene, men jeg vet ikke....har aldri prøvd......

Jonna sa...

Åh, så surt.
Rådyr er jo så søte, men det er bare til de beveger seg innenfor tomtegrensa.
Prøv salmiakk/blodmel-tipset over her, vet om fler som har hatt hell med det.

Lykke til!

Karina sa...

Her var det mye fin blomsterinspirasjon :) Trist at noen ødelegger blomstene dine da.. hmm!

Takk for titten!

Klem Karina

kjersti m sa...

Kjedelig. Også så flotte tulipaner da. Men slik er vel dyrerike. De tenker bare på å få seg litt mat.

Min Verden sa...

Å fy! Det er så uendelig trist. Her har jordrottene spist 40 tulipaner - men rådyra har ennå ikke vært her. Håper de holder seg vekk! Ligger klar med hagla. Rart at de drar den opp? Det har aldri skjedd hos meg.... de har beita dem ned, men ikke dette. Æsj a meg. Nå glemte jeg hva du skrev hos meg - men det pytt samma! :)