1. mai 2010

Nett TV


Det regner og regner. Jeg sitter inne og prøver å se ut av vinduene mine på hagen utenfor, men vinduene er helt grå av regndråper. Jeg skulle gjerne ha holdt på i hagen, men da bør det være bedre vær enn det er nå. Hva skal man gjøre da? Jeg kunne selvfølgelig ryddet i huset eller vasket noen gulv isteden, men jeg føler mere for å sitte og slappe av.
Så jeg går og lager meg en kopp med god te. Finner fram strikketøy og setter meg foran pc'en. Finner fram bloggen til Moseplassen hvor jeg går inn på oversikten over hagprogram. Leter fram linken til Claus Dalby sine hageprogram, og så er det bare å kose seg.
Nå kan det godt regne en stund for jeg har det helt topp her jeg sitter og drømmer og lærer og noterer litt innimellom. Dette synes jeg er en fin utnyttelse av en regntung dag, men sola og varmen må komme snart, for nå har jeg masse ideer om hva jeg skal gjøre når jeg kan holde på ute igjen.

Bildene er hentet fra Claus Dalby sin blogg

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Det høres ut som en super måte å bruke en regntung dag på. Jeg har tittet på de programmene jeg også og frydet meg over mange tips og flotte farger.
MEN - jeg håper sola dukker opp hos deg ganske snart. Her er det sol, men blåsete.

Hilde sa...

Hi hi hi - har tittet på disse programmene i dag jeg også! Nydelig!
Hilde