23. mar. 2012

Fra duk til tunika

Jeg fikk for en stund siden en del quiltestoffer. Sammen med dem lå det også en grønn bomullsduk. Jeg falt helt for fargen og tenkte at denne må jeg bruke til et plagg. Jeg fant fram dynetrekk-mønsteret mitt som jeg lagde tidligere i vinter og satte igang og klippe tunika.
Nå er den ferdig, og jeg synes både den og fargen ble kjempefine. Mulig jeg setter på noe pynt etterhvert, broderer eller noe, men det skal jeg tenke på en stund.

IMG_1318 IMG_1320

Nederst på duken var det en hullbord som jeg hadde lyst til å beholde. Da jeg i tillegg måtte legge opp tunikaen litt, så valgte jeg en søm som lignet litt på hullborden og lagde et legg. Hvis jeg senere spretter opp denne så blir det kjolelengde på den.
Splitt i sidene gjør den litt “lettere”.
IMG_1321
IMG_1319
Med svart genser og svarte tights til denne så er jeg klar for vårdagene….. 

3 kommentarer:

Siri sa...

Lekker, ble den! Moro å se hva du får til med omsøm. For en drøm å få stoffsamling slik du gjorde. Da hjelper det ikke om man har mer enn nok fra før. Det er som å komme til godtebutikken!

salige lavendel sa...

Den ble superfin!! Jeg har laget meg et mønster som kan ligne litt på ditt, men må få syånden over meg...Spørs om min blir like fin som din da...

Marita sa...

Oj, så fiiiiin! Du er jo helt rå med omsøm og klessøm i det hele tatt!