24. apr. 2010

Jeg har en fjellknaus i hagen min.


Den ble etterhvert så grå og stygg, at jeg syntes den så ut som en ubåt der den lå. Mose og lav fikk gro vilt etter at barna ble større og sluttet å leke der. For 10 år siden var dette "fjellet" et yndet sted både for aking og picknik og mye mer.
For noen år siden bestemte jeg meg for å prøve å spyle det med høytrykkspyler. Det var en kjempejobb, men cm for cm så forsvant laven. Denne spylingen må jeg gjenta hver vår, og jeg ser forskjell hver gang også. Fargene i fjellet kommer så mye bedre fram.
Bildene under viser en del av fjellet som jeg ikke har spylt. Sånn ville hele ha vært hvis jeg ikke hadde gjort noe. Neste bilde viser hvordan fjellet ser ut etter at jeg har spylt det. Får vel bare finn fram gummistøvlene og sette igang igjen. Det tar noen timer. . .

Og til sist vil jeg vise fram prinsen min som passer på at ingen rører Julerosen som fortsatt står og blomstrer.

6 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Nydelig knaus du har!
Og steinen er flott i seg sjøl, uten mose på!

Marita sa...

Litt av en jobb ja, den var jo ikke akkurat liten heller den steinen. Du er ikke fristet til å få sprengt den vekk....? Sprenger du nok, får du grillgrop *lol*
Flott julerose - endelig blomstret den!

AnneH sa...

Det har jeg drømt om mange ganger, Marita, å sprenge bort halvparten. Først hadde vi ikke råd. Nå har vi båt, og jeg er glad ikke hagen er for stor...prøver å gjøre det beste utav knausen isteden.

annemariesquilt sa...

Kjempeflott fjellknaus, du må aldri sprenge den vekk!!!
Den gir hagen din karakter ;-))

Kjersti M sa...

Heldige du - som har berg i hagen. Det har jeg ønsket meg leeenge men er liksom ikke så greit å få på plass... Ble fin når du spylte, stein har så mye farger og mønster.

IngunnBW sa...

Hei Anne, takk for koselig hilsen fra deg hos meg! Så nydelig fjellet ditt blir etter høytrykksvasken, det er nok verdt slitet når resutlatet blir så bra :)