26. jan. 2013

På tur i flott vintervær


IMG_0362


IMG_0356


Vi gikk langs stranda ved Tønsberg/Vallø og så på de flotte isskulpturene som hadde dannet seg. Og svanene som fortsatt kunne svømme i åpent vann. Legg også merke til den flotte himmelen, som lå så flott foran Østfoldkysten.
Bira (som nå er 4,5 mnd) traff ei jente som var like gammel og for en gangs skyld, litt mindre, og de hadde en herlig lekestund langs vannkanten.


IMG_0363
Bira og Milla


IMG_0365
IMG_0355

6 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Takk for koselig kommentar hos meg, ANNEH!
Du har et nydelig vinterlandskap nede hos deg, og utrolig fint med svaner der også om vinteren.
Tøft å b are kutte av støvlettene! Før i tida laga man skoene sjøl, men nå har man en sånn ærefrykt for dem at man ikke tenker...
Men det gjorde du!
Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år der nede i den andre kanten av landet vårt!

Marita sa...

Lykken er å møte en hund som er like stor som en selv! Det synes også Lana'n vår :)

Edny sine puslerier sa...

Naturen er nydelig i disse tider, og sjarmen er jo at den stadig er i endring. For en skjønn hund du har! Klart det er kjekt å møte en lekekamerat. Jeg er bestemor til en skjønn sheltie;)

merete sa...

de vakre isskulpturene fortsetter å forundre meg. og ingenting rr som en tur langsmed stranden! på vallø og ringshaug :-)

Humlehagen sa...

Å, for noen utrolig flotte bilder du har tatt, og herlig liten Bira på tur..du må gi henne en godklapp fra meg, hun er bare sååå søt!:):)Håper dere har ei fin valpetid, det første året går så fort!:)Klem!:)

Linda sa...

Herlig på tur i flott vintervær.Søt hund.
Ha en fin søndag!