2. apr. 2011

Vårslapp?

Her skjer det ikke mye om dagen. Jeg går rundt og klapper på symaskinen, og hilser på strikketøyet, men kommer ikke i gang med noe.
Noen dager er sånn:

IMG_0592
IMG_0595

(Merk, har med vilje tatt bilde i dårlig lys med all snøen i hagen bak, det passet til sinnstemningen!)


Da prøver jeg å heller se på noe som er vakkert. For eksempel orkideene mine.

IMG_0599 IMG_0600


eller denne ennå friske buketten:


IMG_0590I dag fikk jeg kjøpt noen blomster som kan lyse opp på terrassen når jeg sitter inne og ser ut på tåka også.


IMG_0601

Hvis jeg nå er flink til å fokusere på at det faktisk ER en årstid hvor det går ann å sette ut planter, at det er lengere lyst om ettermiddagen, og at selv om blomstene visner, så er det alltid mulig å få tak i nye, kanskje jeg da får energien tilbake?

Hmm, tror jeg skal avslutte nå, for jeg skal gå og lage en avtale med symaskinen tror jeg!   :-)

5 kommentarer:

Kjersti M sa...

Noen ganger går man vell litt tom. Men kanskje kommer energien igjen når sola får varmet litt på oss vinter frosne sjeler. Ha en riktig fin helg.

krepsemor sa...

Friskt mot! Det går mot vår, og dagene blir bedre! Vi har vel alle sånne dager innimellom! Klem!

Siri sa...

Takk for koselig mld! Morsomt innlegg dette her. Veldig gjenkjennbart! Man blir gående å ruge før tiden plutselig og uforklarlig er moden for å gå i gang med kreative prosjekter. Du har pynta veldig fint på verandaen, da. Veldig koselig! God søndag til deg fra Siri:-)

LovisaTendensen sa...

Så koselige vårbilder. Jeg måtte innom og se båtbildene også, ..og nå er snart tiden for båtlivet igjen ;)) Jeg følger deg gjerne videre.
Hilsen L8Lovisa

Anonym sa...

Ja, du er ikke den eneste som er litt "vår-slapp":-) Føler det selv innimellom.. Vi venter alle på den våren, var veldig deilig igår- hadde det ikke vært for den vinden!! Får håpe vi får knallvær i helgen, det er meldt det! God helg, nå er vel snart båtlivet igang for dere??