14. apr. 2011

Det er flere enn meg som liker stemor…

IMG_0618

Dette synet møtte meg mandag morgen. To døgn etter planting så hadde rådyrene vært og spist av blomstene samtidig som de hadde dratt opp plantene. Det kom noen mindre pene ord fra meg da, gitt!
Den dagen kom jeg på jobb med jord under neglene, for jeg måtte jo få de stakkars plantene i jorda igjen.  Nå har jeg vært ute og helt på litt flytende såpe. Det snakkes så mye om ting man skal bruke som lukter, så mitt forsøk i år er såpe. Tulipanene er bare 2 cm over jorda, så de blir nok ikke spist riktig ennå. Har fått en såpedusj de også.
Over til noe hyggeligere. 10. april tok vi av vinterpresseningen på båten. Mannen er i full gang med båtpussen. (Jeg kommer inn i prosessen litt senere. Når det skal vaskes inni og sånn) Kjenner jeg gleder meg til at helgene skal tilbringes i båten. Mai er en fin måned utpå, for det er ikke så fullt overalt.
Snaaaaart!

IMG_0614

IMG_0615

3 kommentarer:

Marita sa...

Reprise på fjoråret? Vi har heldigvis ikke så store skadedyr tråkkende rundt her (jeg burde kanskje ikke si det høyt, for plutselig er de her...) Dritt at de er så nærgående og ødeleggende!

krepsemor sa...

Åh nei! Det er så trist at vi ikke kan få ha hagen i fred for de dyra! Her er det hjorten som regjerer, og det går en stor flokk frem og tilbake i byggelfeltet her! Jeg er livredd for mine Iris reticulata, som er i ferd med å slå ut i full blomst!
Båtsesongen starter i helgen! Vår båt ligger på sjøen hele året, men har ikke brukt den så mye i vinter!
Ha en fin helg!

LovisaTendensen sa...

Uff, ikke moro med vandaler i haven..
men supert å få båten på vannet. Sheiken min har bare begynt å tenke på det foreløpig han...Heldig du som kommer på vannet før juni ;))