3. nov. 2012

Vi har blitt hundeeiere

valp2
Den 2. november kom Bira til oss. Da var hun 8 uker. Hun er en Lagotto Romagnolo. Det er en rase som opprinnelig var Italienske trøffelhunder. Bestemoren til Bira driver med trøffelsøk her i Norge. Så vidt jeg har forstått så er ikke disse trøflene spiselige, men det er funnet noen ukjente arter i Norge etter at trøffelhundenes nese fant dem. (UiO driver forskning på dette)
Men Bira har nok ennå ikke skjønt at hun kan finne så mye mer enn maten sin.

IMG_1614

Her ligger hun i en kurv på vei hjem. Hadde ikke hjerte til å stenge henne inne i et bur, så jeg klappet og strøk henne oppi der den timen det tok å kjøre hjem isteden.

IMG_1616
Hjemme!

De vanlige teppene hjemme har vi tatt vekk, men har isteden lagt ut noen gamle, så ikke gulvet skal bli så glatt, men det spørs om ikke disse må vekk også…

IMG_1622

Det er forresten kjempevanskelig å gå ut med en brun hund i mørket for å få henne til å tisse. Vi satt derfor på henne bånd, men da ble hun jo så distrahert av båndet at hun ikke fikk gjort noe. Det blir nok noen dager med mye ut og inn flying! (Håper det slutter å regne snart!)
Dette er altså vårt nye liv med Bira, dere kommer helt sikkert il å høre mere om henne Smilefjes som blunker

9 kommentarer:

Unknown sa...

For en søt og mjuk ulldott :o)
Ja det blir nok noen turer inn og ut og litt på gulvet ;o)
Kos dere.

Stubbetufsa sa...

Herlig liten venn!

Humlehagen sa...

Så herlig,nydelig hund!:) Jeg har også lagotto, han heter Billy og er 4 år.Gladhunder!:)Hilsen Else Britt:)

krepsemor sa...

Så utrolig nydelig liten hundevalp dere har skaffet dere! Interessant å høre om de gode egenskapene også. Jeg tenker dere får nok å gjøre med en sånn liten krabat hjemme :) Det skal bli morsomt å følge dere!
Ha en fin søndag!

Humlehagen sa...

Takk for hilsen inne hos meg, kjempekoselig!:)Ja, veldig lurt å håndtere valpen, gjerne børste, kikke i ørene, prøve at den står på klippebordet,"late som" klippe klør, sjekke tennene osv..alt sånn håndtering vil du ha veldig mye igjen for - spesielt på veterinærbesøk og ellers i hverdagen - jeg bruker å begynne fra dag en, venner dem til stell,på en kjærlig, men bestemt måte.Lagotton Billy har jeg måttet være ganske så bestemt med,he,he,ja, for de er så utrolig raske i hodet..de lærer lynraskt noter.. og like fort unoter!:):)Synes hunden din er så utrolig søt..lagottovalpene er nesten de fineste valpene jeg vet om!:)God søndag fra oss i Humlehagen!:)

Kjersti M sa...

Bare så nydelig. Kos deg med valp i huset :-)

Marita sa...

Hun er aldeles nydelig! Lykke til som hundeeiere. Det gir mange år med glede, jobb og koselig selskap.

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med hund!
Tusen takk for oppmuntrende kommentar til meg på min blogg! Jeg er nettopp kommet hjem fra lørdagskaffe som vi har en gang i måneden. Før det gikk det helt galt med en kake jeg skulle bake og ta med meg, så ble jeg stående fast på glattisen med bilen (heldigvis bare på veien ned til E6), måtte hente sand... og da jeg kom hjem, stoppet bilen midt i bakken opp til huset,
Så nå har gubben tatt seg av saken, det vil si: han kom smilende inn og sa at det ordner seg når det begynner å tine til våren! Bilen står på tverke!

Anonym sa...

says most of the people pay back his or her borrowing products promptly and even with no problems
A leading debts nonprofit desires the numerous people today investing in individuals for allow more than payday advance credit card debts towards increase this. financial debt charitable organization shows all over have used the actual cash advance, higher appeal lending options the year of 2010. A charity pronounces three years previously the numerous prospects using them was insignificant.
pożyczka na dowód
pożyczka kredyt
pożyczki prywatne
pożyczki na dowód wałbrzych
pożyczka na dowód zabrze

http://kredytybezbiku.biz.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl