25. nov. 2012

3 uker med Bira!

Oj, oj, så fort tida går når man har valp i hus. Tar masse bilder, men de fleste blir uklare for motivet mitt står ikke så lenge stille om gangen. Det er ei skikkelig gladjente vi har. Hun elsker alle mennesker og lever i den tro at alle er snille untatt søpplebilen og støvsugeren. Støvsugeren gir riktignok godbiter innimellom, men når den triller bortover gulvet (uten å være påslått) så er det skummelt.
Alle buksebein er til for å bites i, ja skinnleggen også når hun er i det moduset og jeg tusler rundt i morgenkåpa.
Selvom hun er en vannhund, så er det ikke så gøy å gå ut i regnet. Da hender det at hun står i døra og snuser ut, og setter seg rett ned og tisser på terskelen isteden….
Om natten sover hun i bur, og det går veldig fint. Vi våkner av litt piping rundt sju. Da er det bare å bære henne ut. Ikke like lett å ligge i det buret på dagtid, men vi øver på det også.
Her om dagen var vi også på langtur. For at vi skulle kunne slippe henne løs i trygge omgivelser, så måtte vi gå litt. Da var det greit å ha en sekk på magen innimellom så de små beina kunne hvile litt. Det var så utrolig mye som skulle undersøkes og helst alt på en gang. Fikk øvd litt på innkalling også, noe som fungerte fint der, men som hun ikke alltid gidder å høre på hjemme. Jeg prøver nå innimellom å få vært litt på syrommet, og da ligger hun gjerne på gulvet ved siden av. Nå må jeg bare lære meg å ta opp pedalen når jeg er ferdig, så den ikke blir tyggd istykker.

Bira er nå 11 uker og veier 3,8 kg!

Her er noen bilder også:

8  4
Den dammen var ikke fra meg!               Jeg har min egen tisseplass!

3    1
Refleksvest er kult.                                     Jeg har en flott "mus"

2  5
Utslitt hund har funnet en rolig krok.         Små bitemerker…skarpe tenner.

9       10
Jeg har lært å hente ballen.        Utsiktsplass fra under mammas stol

7
Ut på tur!

6
I fartaaaaaaaaaaaaaaa!

3 kommentarer:

Humlehagen sa...

Så nydelig liten Bira!:)Hilsen Else Britt:)

krepsemor sa...

Så skjønn hun er! Det er utrolig så fort de vokser til og forandrer seg, men det er vel meiningen :)
Det blir sikkert som å ha småbarn i huset igjen kan jeg tenke meg. Det høres ut som dere har det helt topp med lille Bira!
Kos dere!

annemariesquilt sa...

Hellandussan så skjønn ;-)