1. mai 2012

Puss av sølv på bunaden

Jeg pratet for en stund siden med Marita, som sa hun skulle pusse sølvknappene på bunadsjakken sin. Da lærte jeg henne et triks, som har vært brukt i mange år i min familie.
Vi pusser sølvet med VISKELÆR.
Det er kjempeenkelt, og samtidig så slipper man å enten måtte sprette av knappene for å gni dem godt, eller måtte være livredd for å søle sølvpuss på stoffet. De beste viskelærene er litt myke og de bør være hvite. (Man må iallefall passe på å gni vekk det svarte som setter seg på dem ved bruk)
Herved  er tipset som gjør maidagene letter overlevert, nå er det bare å finne en lur måte å få bunadskjorta fin og nystrøken på. (Og hvordan får jeg vekk gulfargen under armene?)

Her kan dere se bildet av Marita sine knapper og lese innlegget hennes.5 kommentarer:

krepsemor sa...

Det var kjempelurt, og så enkelt da! Det er jo snart tid for sølvpuss, men her i familien er jeg alene om å ha bunad! Stryke bunadsskjorta er ikke alltid så enkelt, og jeg er slett ikke glad i å stryke i det hele tatt! Jeg vet det finnes en strykefri variant, så det er antagelig den jeg skulle hatt :)
Håper du får gode råd om flekkene under armene! Lykke til!

annemariesquilt sa...

Heia duverden så lærte jeg noe nytt i dag også.. Takk for tipset !!

Stubbetufsa sa...

Takk for den lure ideen!
Har alltid sølt med sølvpuss og Q-tips...

Siri sa...

Takk for koselig kommentar og takk for høyaktuelt tips! Det var helt nytt for meg, og jeg skal sannelig prøve! Hilsen Siri:-)

成人網站 sa...

人妻成人視訊
av情色性愛視頻
情色成人視訊聊天室
av情色性愛視頻
應招女郎內射影片
成人情侶自拍的性愛影片
成人情侶自拍的性愛影片
免費直播視訊聊天
人妻自拍生活照