17. mai 2012

Mitt lille drivhus

Jeg har fått et lite drivhus i gave av foreldrene mine. Jeg har ikke så stor tomt, og den er i tillegg okkupert av en fjellknaus, så det er ikke plass til noe stort drivhus.
Valget falt da på Juliana veggdrivhus. Det fikk jeg kjøpt på Bauhaus. (Selv om kundesupport svarte meg på mail-forespørslen min etter 14 dager at de ikke førte det merket i det hele tatt. Da hadde jeg allerede kjøpt det hos dem)

Juliana minidrivhus
Minidrivhus

Jeg har plassert det på bakken med baksiden mot verandaenn. Da står det ikke i full sol hele dagen. Det er ikke noe varme der, og med den kalde april, og det samme i første del av mai, så har jeg ikke fått satt så mye ut der. Det har jo vært kuldegrader om natten. Noe har jeg fått flyttet dit, og noe står fortsatt og spirer inne. Det er vel på tide å begynne og herde plantene for å få dem ut dit. Nå er del vel også på tide å få inn litt tomatplanter, som er det jeg har tenkt å ha der i sommer. Men først må jeg nok lære meg litt mer dyrking i drivhus, sol og varme og fuktighet og sånn.
Her er det noen vindel, og litt gressløk. Pelargoniene står også der. (Men de var så skrantne at jeg ikke tør å vise dem fram Smilefjes som blunker  )

Minidrivhus1

8 kommentarer:

Marita sa...

Gratulerer med drivhus. Det er ikke størrelsen det kommer an på og mye kan dyrkes i høyden med litt planlegging av innredning. Koselig er det i allefall :)

Stubbetufsa sa...

Vel overstått og gratulerer!
Gratulerer også med drivhus, det blir sikkert til glede!!
Til slutt: Gratulerer med 17. mai!

Kjersti M sa...

Gratulerer - det gir deg nok mange timer med glede.
Synes jeg får tjuvstartet litt på våren i drivhuset. Snøstorm utenfor i mars og deilig prikle arbeid inne :-)

Linda sa...

Fint med et lite drivhus.
Om du skal ha tomatplanter,må du vel ha basilikum også,smaker så godt på tomatene:)Lykke til.

Velkommen til min kreative verden sa...

Heldige deg. Dette kommer til å bli flott: )
Jeg måtte inn og ta en titt. Jeg har lyst å kjøpe bare fordi de har et ved navn ROYAL veggdrivhus: )

krepsemor sa...

Gratulerer med nytt drivhus, Anne! Det kommer til å bringe deg mye glede. Du har vel fått satt inn tomatene nå? Ingenting smaker bedre enn selvdyrkede tomater. I år blir det ingen her på bruket, men når drivhuset blir ferdig, skal jeg i alle fall kose meg der inne med et glass vin, og planlegge neste sesong :) Kos deg!

www.77yum.com sa...

免費18禁成人網站
免費色情成人網站視頻
免費成人網站線上看
免費全球最大成人網站
免費視頻美女聊天室
自慰少女人妻視頻直播聊天室
人妻視頻直播聊天室
辣台妹視訊聊天室
日本視訊免費視訊美女

www.3wae.com sa...

情色視訊
無碼卡通光碟
成人中文a漫卡通
做愛裸聊聊天室
無碼卡通光碟
無碼卡通光碟
情色視訊聊天
偷拍成人網站
免費金瓶梅視訊聊天