17. des. 2010

Gaveboka

Jeg leste i bloggen til Merete om notater. Hun skriver så fint om forskjellige temaer nå i desember. Da fant jeg ut at jeg ville vise dere gaveboka mi. Den har fulgt meg siden vi giftet oss i 1985. Før det var den nok en notatbok tenkt brukt på skolen, for jeg har skrevet pikenavnet mitt foran.

bok4

Så har det nok vært klippet litt i boka, for foran er det limt inn lista over gaver vi fikk til bryllupet vårt. Rart å se hva man gav da.

bok3

Så kommer det 2 “jul’er” før lista over hva barna fikk til dåpen sin.

bok2

Deretter følger hver jul siden 1985. På venstre side står navna og hva vi gav bort, og på høyre side står det stort sett hva barna fikk. Det var viktig for meg å følge med på hva ungene fikk så de kunne forbinde leken/gaven med den som gav. Nå står det ikke noe særlig på høyre siden av boka mi lenger( mest spesielle gaver vi har fått), og på den venstre er det kommet til nye navn, mens andre er borte….

bok1


På denne måten prøver jeg å passe på at jeg ikke gir det samme hvert år. Det er rart å se hvordan jeg tror jeg har kommet på en flott gave til noen, for så å se at det gav jeg jo i fjor.
Det er koselig å ta fram denne boka hver advent. Jeg blir sittende å bla i den og mimre om tida som har vært. Gavelista spenner over 4 generasjoner.

5 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Dette var ei bok jeg kunne like!
Jeg har bare lappesystem, så dette må jo være noe...
Ha en fin søndag!

Kjersti m sa...

Flott ide, tror jeg adopterer den - og legger siste års løsark inn der.
Tusen takk for flott anhenh og ørepynt. Hadde de på meg i går og fikk så masse positive kommentarer.
Kommer noe i bytte fra meg snart :-)

Anonym sa...

et lite tips, Anne. På den siden som du skriver gaver, der kan du i løpet av året notere med blyant tips om hva vedkommende ønsker seg.

Marita sa...

Gavebok har jeg også, men jeg startet min i 1993 da førstmann ble født. Finner stadig bevis på at vi er ganske like vi to ;o)

Anne (Moseplassen) sa...

veit du, jeg starta på en slik bok en gang, men det ble ikke til at jeg tok meg tid til å fylle inn. Veldig praktisk å ha en oversikt, og ikke minst kos å bla i for å bli minnet fine gaver :)

God jul Anne! og en varm klem :)