7. okt. 2010

Fargerike spisebrikker

Jeg hadde fått en rull med fargerike stoffremser. De ville jeg sy spisebrikker av. Remsene ble delt på midten, sydd sammen igjen i vikårlig rekkefølge og deretter skåret på tvers. Inspirasjon til dette fant jeg i bloggen til Sigrun. Teknikken heter Seminole.
Jeg prøvde meg med snirkelquilting, men etter å ha sett på dette noen dager så fant jeg ut at det ikke passet. Fram med sprettekniven!  Det var litt av et slit, men det gikk. Svart tråd på mørkt stoff er ikke lett å se!
Her er bilde før sprettekniven ble flittig brukt.


På sidene har jeg også lekt meg litt med quilting. Det er sirkler innenfor to streker.Etter å sydd og sprettet og sydd (de ble for små og måtte få ekstra kant etterhvert) så ble det ferdige resultatet sånn:


Et fargerikt innslag på mitt hvite kjøkkenbord ble det ihvertfall!

8 kommentarer:

Linda sa...

Flotte høstbrikker til kjøkkenet.
Ser igjen to kjente stoff:)
Ha samme røde stoffer som du har brukt.Tekknikken ser spennende ut,får ta en titt innom Sigrun.
Ha det fint!

krepsemor sa...

Så fine de var! Når bare drivhuset er ferdig, skal jeg jammen leite frem lappene mine =) Fikk lyst til å lage noe til advent, jeg nå!

Anonym sa...

Dem var jammen flotte!! Så flotte farger på et hvit kjøkkenbord ;-) Har vært inne på bloggen til Sigrun og sett på teknikken, kanskje jeg får prøve meg på det etterhvert...Spisebrikker er noe man aldri får nok av ;-) God helg :-)

Sigrun sa...

Flott resultat! Hyggelig at du linket til bloggen min.

annemariesquilt sa...

Flotte brikker med deilige farger!!

Anonym sa...

Skikkelig fine høstbrikker!

Stubbetufsa sa...

Du verden så mye forskjellig du holder på med! Det er innlegg nedover på hage, strikking smykkelaging, tur og lappeteknikk!
Flink er du!

線上免費看a片 sa...

a漫卡通
h漫卡通
做愛影片
h漫卡通
裸聊視訊聊天
情色視訊聊天網
免費a片卡通影片
性感白領少婦
h漫卡通a漫卡通