14. jul. 2010

Har sydd til ferien

Ferien står for tur, og jeg kom på et par ting som jeg trengte før det. Egentlig så kom jeg på masse som jeg skulle ha sydd, men da skulle jeg ha startet for lenge siden.
Jeg trengte en liten veske til lommebok og mobil. Den sydde jeg i et stripete stoff fra Åhlens. Som detalj så satt jeg på kroker i hanken, og rufset til nede.
Pc må jeg også ha med på ferie. I båt kan det være greit å sjekke mange værmeldinger (for så å bestemme seg for å følge den beste ;o)  ), derfor trengte jeg en veske til den som ikke tok så stor plass. Den har en lomme på utsiden og en inni.
Ettersom disse er laget for å ha med i båten, så tok jeg bildene i "maritimt miljø".

Nå er jeg klar til å dra....nei forresten, jeg trenger et hårbånd som dekker ørene også. .  . 
Ship O'Hoi!


3 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

Jeg tok meg den frihet å sveve litt rundt i bloggen din, og det er jeg glad for. Du er utrolig flink og kreativ. Ikke sistegang jeg er her inne.
Vi skal også på vannet i 3 uker i ferien og jeg skal for første gang ha med symaskina i båten. Så nå skal jeg "pakke" litt sysaker. Er så i tvil hva jeg skal ha med..?? Valgets kval.
Ha en finfin ferie og sommer.
Klemz fra Sissel.

kJERSTI m sa...

Så maritime og flotte de var, begge veskene. Ønsker deg god tur på sjøen, håper værmeldingen viser bare sooooool :o)

krepsemor sa...

Ønsker deg en fin båtferie! Så flotte og kreative ting du lager da!
Vi har akkurat kommet hjem etter en tur til Stavanger, der vi møtte bror til min samboer som kom fra Nesodden i seilbåt! Koselig =) Nå, etter å ha kommet oss velberget over Stadten, slapper jeg av i godstolen!