5. feb. 2012

Jeg har fått frø.

IMG_1268
Da har frøene jeg fikk fra Lord Nelson kommet. Jeg vant de hos Moseplassen. Jeg plukket ut i samarbeide med moren min, så kan vi dele litt. Hun gleder seg stort til å dyrke snittebønner. Det husker jeg vi hadde som barn, og så lagde hun stuing av det.
Jeg skal ha både blomster og grønnsaker. Vi er mye borte om sommeren, da er det båtlivet som gjelder, men jeg vil jo ha en fin hage også, men den må klare seg litt selv. Jeg hadde et lite drivhus lik dette, men det har gjort sitt, for glidelåsen har gått istyker og plasten er morken.
image
Så nå må jeg jakte på et nytt. Det må kunne stå på terrasen min, og være litt solid. Kanskje litt større enn disse  ;) 
(Lånt fra nettet)
image image 
Et stort drivhus har jeg ikke plass til på den lille tomten vår, men jeg må ha et sted å dyrke småplanter før de settes ut “på ordentlig”
Gulrøttene skal jeg ha i disse kassene her forresten.  Hadde purre og squash i dem i fjor. Skal fylle på litt mere jord.
IMG_1270
Jeg må vel uansett vente litt før jeg begyner å så, men det er greit å vite at frøene er i hus….en del av dem iallefall. Får se om jeg faller for fristelsen å kjøper noe mer!
IMG_1269

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Jeg kjenner det klør i fingrene når jeg ser frøpakkene dine! Må nok begynne i denne uka å så egne frø!

Marita sa...

Jeg har falt for fristelsen og gått til innkjøp av litt frø i år også, men bare sommerblomster. Tenker å begynne i slutten av mars - ennå ligger drivhuset mitt i snøfonna...