30. okt. 2011

Tid for litt forandring i heimen!

IMG_1057

Etter å ha gjort ferdig Fargeterapien min :) (forrige innlegg), så hadde jeg behov for å roe ned litt når det gjaldt farger. Jeg malte kjøkkenveggene i Kaffelatte-farge da disse kaffefargene kom. Men nå er jeg jo egentlig ikke så veldig glad i brunfarger, så jeg har hatt problemer med å finne gardiner og duker og sånt som jeg liker og som skulle passe til veggene. Derfor tok jeg meg selv i nakken herom dagen og satte igang med å svinge malekosten (eller rulla egentlig) Nå har det blitt en lys gråfarge isteden (Morgendis tror jeg den het) Dette skal nok bli bedre for meg å se på når jeg sitter der med kaffekoppen min!

IMG_1059
IMG_1061

Når jeg så stod der med litt maling igjen i spannet så tok jeg liksågodt veggene i gangen også. Den skulle vært malt for lenge siden. Fra gult til lys grå ble fint her også. Nå må jeg rundt å ffinne litt farger som jeg kan ha i disse rommene, må jo bryte opp litt.
Kommer sterkere tilbake her når jeg har fått vasket bort malingen fra fingrene, må bare male kommode og skap som ikke passet inn lengere     ;)

5 kommentarer:

Junk De Lux sa...

Hei Anne:)

Tusen takk for hilsen her forleden! Moro å treffe deg hos Susanne, et deilig sted å titte innom å slå av en prat eller hva:=)

Skjønner hva du mener med fargene...man blir litt roligere til sinns når de ikke skriker til deg fra veggen sin:)
Håper du øyner slutten:)

Klem,Hanne

Kjersti M sa...

Ble så lyst og flott hos deg. Og det hvite er jo lettere å kombinere med stasjet vi damer vil ha. Har en stue i cappucino, men har ikke turt å si til mannen at jeg planlegger maling her...

Elselill sa...

Gleder meg til å ta en titt. Leste nettopp at nå skulle det være mere farger igjen. Men, enig, mye lettere å kombinere med andre farger når veggene er lyse og rolige. Rolige vegger-haha.

Linda sa...

Hei Anne!Dette blir sikkert lekkert når du er i mål.
Her syr jeg lukkekant på brikker jeg har laget for en stund siden.
Skal innvie dem alle når vi lander med hele flyttelasset i byen,utpå nyåret.God helg!

Marita sa...

Det ene har lett for å dra det andre med seg - rart det der.. men med lyse farger på veggene kan du heller sjonglere med farger på interiøret og bytte på dette etter årstider.
Kos deg med jobben :)