14. aug. 2011

Midt i august alt…

… og jeg har slurvet unna blogging i sommer. Har mista litt gnisten, men håper den tennes igjen snart. Ettersom jeg ikke har gjort så mye håndarbeide i sommer, og heller ikke føler at hagen min egner seg så veldig til å vises fram (jeg slurver med lukinga nå på høsten) så får jeg bare lage en liten sommerkavalkade!
For meg betyr det å være i båten mye.
Tur til Koster, med smak av Kosterøl og deilig grillmat etterpå.
IMG_0724
kosterøl
IMG_0732
Jeg var også en tur på “Allsang på grensen” med Kathrine og Øivind Mund som programledere. Det var jo selvfølgelig ikke i mitt kamera de tittet!
IMG_0795
På ferie så traff vi disse gutta, og en litt annerledes båt (Sjekk elgen øverst)!
IMG_0811
IMG_0813
Vel hjemme igjen så jeg at nabokatten hadde laget seg en sti over plenen vår. Rart det der med katter som ikke dr*… på egen tomt, men helst i naboens (dvs mitt) blomsterbed!
IMG_0861
Høsten fikk en litt annerledes vending da svigerfar falt og brakk lårbeinet. Mye av fritiden nå går med til sykebesøk og planlegging av tida framover. Ting går ikke alltid som planlagt, men vi satser på å ta igjen endrede planer senere.
Det var et lite livstegn herfra, håper neste kommer om ikke så lenge!

3 kommentarer:

krepsemor sa...

Hei! Koselig med et innlegg fra deg igjen! Det er ikke bare du som har mistet litt gnisten til å blogge =) Nå på sommeren er det så mye annet som skjer, ikke sant? Som båtliv f.eks....Vi har også vært på båttur, men været har vært heller dårlig! Badet ble tatt innendørs, i badeland i år!
Huff, ja, de skadedyra. Er det ikke rådyr/hjort eller bladlus og andre uhumskheter, så er det jammen nabokatten! Føler med deg!

Sissel`s syglede sa...

Livet tar sine egne veger og det er ikke alltid vi er forberedt. Håper din svigerfar blir fort bra :-)
Åhhh, båttur er deilig med sol fra skyfri himmel. No dritt når det regner i alle fall. Når det gjelder katta som tar seg til rette hos deg, bruk vann for å bli kvitt den. Jeg har selv to katter og har bedt naboen å bruke vannslangen på han...heheh. Helt ufarlig men veldig ubehagelig for katta...Lykke til :-)

Marita sa...

Koselig oppdatering. Sommeren går jo så fort, plutselig er den over og så er det å se om man har fanget noen øyeblikk i kameraet da, kjenner den.
Pus burde gå i egen kasse, evt.kan du legge hønsenetting på bakken i bedet om våren. Plantene vil stikke opp mellom der de skal likevel, men pus får ikke gravd :)