24. apr. 2012

Forsmak på sommerkveld?

Vi pleier å sitte mye ute om kveldene fra mai til august. Jeg synes det gir ro i sjelen å avslutte med å se dagen forsvinne og tenke på dagene som kommer. I år ble dette første kvelden det gikk ann å sitte ute og se sola gå ned (kl 20.30) uten å fryse halvt i hjel.

Jeg ønsker meg mange sånne flotte solnedganger…….


IMG_1373

12. apr. 2012

Liv i hagen

Joda, det er litt liv i bedene mine. Kuleprimula er på vei opp. Julerosa hadde ikke helt godt av snøen som kom for litt siden, så den ser nå ganske pjuskete ut.

IMG_1369
IMG_1364

Løkblomster er det også liv i, men rå(u)dyrene har allerede vært og smakt på de. Jeg har tømt litt flytende såpe rundt de forkrøplede bladene som er igjen, så får jeg se om det kan bli blomst etterhvert.

IMG_1365
IMG_1367

Jeg fikk forresten to gamle postsekker som svigerfar hadde i garasjen. Nå står de og skjermer litt for rosene. De bør kanskje tas vekk snart?  Det er iallefall liv bak dem Smilefjes
På terrasen står det fortsatt gule blomster i melkekjærra. Ser at jeg må på loppemarked og finne nye sykkelhjul til den.

IMG_1363

8. apr. 2012

Sitrontre

Det tar visst på å fylle 50, for nå ble det stille her på bloggen.
Jeg har vært så heldig (?) å få et sitrontre av døtrene mine i gave. Jeg lurte på om de forbandt meg med sure sitroner, men nei, det var såvisst ikke tilfelle.
Jeg aner ikke hvordan man skal stelle et sånt tre, men det er heldigvis masse informasjon å finne på nettet, så jeg får nok bruke litt tid der. Treet har også sitroner på, som jeg lurer på hvor lenge de skal henge. En artig gave er det iallefall, og jeg skal gjøre hva jeg kan for at det skal trives her hos meg.

IMG_1360
IMG_1361 IMG_1362

En annen gave jeg fikk var et lite drivhus som kan stå inntil vegg. Har sett en del på nettet rundt omkring, men ingen “in natura”. Kanskje jeg kan finne noe på hagemessen? Bør vel tenke på å få satt opp et sånt snart. Noen som har noen erfaringer? Glass kontra plast i veggene?
(Lånt fra Grønt Fokus)
image