30. okt. 2011

Tid for litt forandring i heimen!

IMG_1057

Etter å ha gjort ferdig Fargeterapien min :) (forrige innlegg), så hadde jeg behov for å roe ned litt når det gjaldt farger. Jeg malte kjøkkenveggene i Kaffelatte-farge da disse kaffefargene kom. Men nå er jeg jo egentlig ikke så veldig glad i brunfarger, så jeg har hatt problemer med å finne gardiner og duker og sånt som jeg liker og som skulle passe til veggene. Derfor tok jeg meg selv i nakken herom dagen og satte igang med å svinge malekosten (eller rulla egentlig) Nå har det blitt en lys gråfarge isteden (Morgendis tror jeg den het) Dette skal nok bli bedre for meg å se på når jeg sitter der med kaffekoppen min!

IMG_1059
IMG_1061

Når jeg så stod der med litt maling igjen i spannet så tok jeg liksågodt veggene i gangen også. Den skulle vært malt for lenge siden. Fra gult til lys grå ble fint her også. Nå må jeg rundt å ffinne litt farger som jeg kan ha i disse rommene, må jo bryte opp litt.
Kommer sterkere tilbake her når jeg har fått vasket bort malingen fra fingrene, må bare male kommode og skap som ikke passet inn lengere     ;)

15. okt. 2011

Veggteppe! Min fargeterapi.

Fargetrapi


Hurra! jeg er ferdig med teppet som jeg begynte på i våres da jeg bare måtte holde på med farger etter den lange mørke vinteren. …
Det ble stopp uti mai, da jeg ikke visste hvordan jeg skulle sette det sammen, og så kom sommeren med alle sine farger ute, og behovet for å holde på inne ikke var like stort. Men nå har jeg tatt fatt i det igjen, og det var deilig å bli ferdig. Nå henger det på veggen og gir meg et fargekick hver gang jeg ser på det.
Metoden var å bruke av stoffer fra hyllene. Underveis tok jeg mange bilder, mens jeg flytta stripene rundt for å se hvordan det ble. Jeg synes det var lettere å se på pc’en hva jeg likte og hva jeg skulle endre på.

   Tankeprosess Tankeprosess

Jeg har quiltet både sirkler og striper. I sirklene har jeg sydd på perler. I kvadratene og litt rundt omkring er det blanke biter som jeg har klippet ut fra colabokser og laget hull i. Mellom noen av stripene er det glittergarn. Tror jeg skal kalle teppet for

FARGETERAPI.

Fargeterapi   Fargeterapi 


Fargeterapi




FARGETERAPI

4. okt. 2011

Med kamera i hagen 1. oktober

Ikke mye som blomstrer lenger. Det har vel vært for fuktig i høst for mange av plantene. De siste dagene har vært milde og da lørdagen kom så hadde jeg tenkt å kose meg i hagen, for det skulle bli sol og 20 grader. Det ble det jo ikke (typisk). Det var tåke og skikkelig fuktig. Jeg var ute en stund og passet på å knipse noen bilder.

IMG_1037
En Kanna som heldigvis rakk å blomstre for første gang!


IMG_1045
Et duggvått spindelvev. Fantastisk!


IMG_1044IMG_1044
En tusenfryd våger seg fram. Med ørsmå dråper på!


IMG_1042
Minner om sommerdager (med sol…)


IMG_1046
Jordbærplantene med rosa blomster er i full gang med høstens blomstring. (Bær også faktisk)


IMG_1047
Og et tegn på hvilken årstid det er. Snart blomster sedumen også.

2. okt. 2011

Lys duk med firkanter

Da er duken ferdig og levert til jubilanten. Mønsteret er fra Quiltemagasinet og er ganske enkelt å sy.
Jeg har kost meg ved symaskinen og satser på at dette var startskuddet for høsten sy-lyst!

IMG_1034
IMG_1032

Nå har jeg tenkt å gjøre ferdig et prosjekt jeg startet på i våres.
 Det er litt mere fargerikt enn denne duken…..! Håper jeg kan vise fram denne ferdig snart også.

IMG_1021 IMG_1022
IMG_1023